Verleiden

De verleidelijke kant van eten

Eten en verleiden hebben een hechte band met elkaar. Denk alleen al aan de lustopwekkende effecten van afrodisiaca als maca en oesters. Of de romantische etentjes waar veel relaties mee beginnen. Maar er valt nog veel meer te ontdekken op liefdesgebied waarbij eten een hoofdrol speelt. Wat vind jij van onderstaande verleidingen met een smaakje?

Naked chef
Getrakteerd worden op een heerlijk diner door je geliefde is al een super mooie ervaring. Maar het kan nog interessanter worden als alles poedelnaakt of in spannende lingerie gebeurt. Je avondeten zal nog nooit zo verleidelijk zijn geweest!

Serveer jezelf
Maak van jezelf het hoofdgerecht door slagroom op je erogene zones te spuiten en laat het daarna eraf likken. Of trek een eetbaar slipje met aardbeismaak aan dat voor zowel hem als haar geschikt is. Wil je echt om op te eten zijn? Dat kan namelijk met de Clone-A-Willy Chocolate Candy. Daarmee kan van elke penis een replica gemaakt worden die helemaal uit chocola bestaat!

Likbare massages
Masseren kan zo lekker zijn dat je je vingers erbij aflikt. In ieder geval wel als je massageolie gebruikt met een smaakje. Bijvoorbeeld Pina Colada, Mojito of Margarita. Kan je geen keuze maken? Neem dan een heel pakket met drie verschillende smaken. En no worries, deze oliën zijn speciaal gemaakt voor likbare massages, dus helemaal safe!

Erotisch dineren
De ultieme vrijgezellenavond gaat uiteraard vergezeld van smakelijk bloot. Showtime Agency verzorgt stripacts door het gehele land en ze bieden ook erotische diners aan. Dan krijg je heerlijk eten dat geserveerd wordt door schaars geklede playboys en bunnies. Een echte traktatie voor alle zintuigen!

Smaakvolle kunst
Hou je van een lekker creatief voorspel? Dan is edible bodypaint echt wat voor jou. Die is beschikbaar in allerlei lekkere smaakjes. Je kan edible bodypaint met een penseel kopen of een kwastje, zodat je van jouw partner of lover een likbaar kunstwerk kunt maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *