Verleiden

Dit kan jij leren met Good Vibrations!

ZO LEER JE NOG EENS WAT!

Goudeerlijke recensies over sextoys uit de eerste hand, dat is het programma Good Vibrations. Koppels en vrienden vertellen eerlijk hoe ze verschillende speeltjes hebben ervaren, of het je tijd waard is én wat ze voor je seksleven kunnen betekenen. Geen droge kost, wel klare taal.

Good Vibrations is een nieuw en eigenzinnig programma dat geschikt is voor zowel beginners als experts die op zoek zijn naar (meer) avontuur in de slaapkamer. Wat betekent een seksspeeltje voor je eigen lichamelijke ontdekkingsreis? Wat kunnen toys toevoegen aan het seksleven van stellen? Is elke goodie wel echt voor iedereen geschikt? Deze en meer vragen worden beantwoord in het tweede seizoen van Good Vibrations. Stay tuned!

 

Clone-A-WillyGood Vibrations Clone-A-Willy

Dit is toch wel de meest briljante uitvinding van de eeuw. Hoe leuk is het om je eigen Willy te klonen. Het is een interessante klus en het resultaat mag er, laten wel wezen, hoe dan ook zijn. Kies een kleur en creëer jouw eigen vibrerende beste vriend. Dit moet een hilarische aflevering worden. De eerste aflevering met de Clone-A-Willy komt uit op 25 mei!

 

We-Vibe SyncGood Vibrations We-Vibe Sync

Het testpanel staat te popelen om deze nieuwe partnervibrator te mogen testen. We-Vibe is al jaren koploper in het creëren van de beste vibrators voor tijdens het vrijen. The new and improved We-Vibe Sync kan worden versteld, zodat erogene zones optimaal worden geraakt. Oh-la-la, yes please! Je kan de aflevering op 8 juni bekijken.

 

Fleshlight

De Fleshlight is de bestverkochte mannentoy ter wereld. Niet gek, want als je het speeltje gebruikt, voelt het aan als huid-op-huidcontact. Precies wat je wilt. Nog beter: er zijn verschillende modellen en handige accessoires beschikbaar. Wat vonden de mannen uit ons testpanel ervan? Zet je 22 juni schrap voor deze opwindende aflevering!

 

Good Vibrations Fleshlight

Close 2 you

De Rilassamento massagewand is een krachtige massagestaaf die diepe vibraties over je hele lichaam veroorzaakt, wat de orgasmes intensiveert. Ben je al nieuwsgierig naar de spannende verhalen van de koppels van Good Vibrations? Op 6 juli kan je de aflevering bekijken!

 

Vibe CoutureGood Vibrations Pommeline & Merijn Rabbit Skater

Terwijl de kleine rabbit kop de clitoris met haar krachtige motor verwent, stimuleert de Rabbit Skater de G-spot met de stootfunctie. Hoe té gék is dat? De vrouwen van het testpanel zullen jou met plezier hun belevingen vertellen in een gloednieuwe aflevering die uitkomt op 20 juli.

 

Jülie Lovetoys

De hoeveelheid mogelijkheden met de Jülie Duo Vibrator houden niet op. De G-spot én de clitoris worden gestimuleerd door de krachtige motoren in beide koppen. Daarnaast hebben beide motoren 7 vibratiestanden! Het genot houdt niet op met de Jülie Duo Vibrator… Ontdek het zelf in de aflevering van 3 augustus!

 

Safe

Voor deze aflevering hebben de koppels van ons testpanel maar liefst 3 producten van het merk Safe gebruikt. Een van deze producten is de Safe massagekaars. Gelijk een excuus om een massage te vragen aan je partner! De sensuele massagekaars heeft verschillende geuren en bevat een heerlijk zachte massageolie. Ook bespreken de koppels de unieke Intens Safe Condooms met ribbels en nopjes, een extra stimulerend condoom voor de vrouw. En last but not least, de FemmeTastique. Deze gel stimuleert de clitoris van de vrouw en brengt meer genot in bed. Op 17 augustus kan je de aflevering bekijken. Don’t miss it! 

Good Vibrations Pommeline & Merijn

 

Op 25 mei komt de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen Good Vibrations uit. Zet het in je agenda! Seizoen 1 niet gezien of herbekijken? Dat kan op het Youtube kanaal van Willie.nl Houd ILOV magazine goed in de gaten voor meer updates!

 

 

 Good Vibrations is een programma van Willie.nl

Overzicht van alle producten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *