Ontdekken

Pleasure Academy: aflevering Fleshlight

Getest: de Fleshlight

Mannen, opgelet! Als je denkt dat seksspeeltjes alleen voor dames bedoeld zijn: think again. Is de Fleshlight toevallig uit je geheugen weggeglipt? Bij deze willen we je dan met liefde attenderen op het bestaan ervan. De Fleshlight is namelijk niet voor niks uitgeroepen tot het bestverkochte seksspeeltje voor hem – en laat dat een perfecte reden voor ons testpaneel zijn om ‘m eens uit te proberen!

Bekijk het oordeel op Pleasure Academy

De Fleshlight zou de meest realistische blowjob ervaring ooit geven. Zijn onze mannen het hiermee eens? Het oordeel van Donny, Denny, Ivo en Hjalmar zie je in de nieuwste video op het YouTube-kanaal Pleasure Academy. Van uitspraken als ‘interessant’ en ‘toegankelijk’ tot aan ‘abstracte kunst’ en ‘best apart’: komt het speeltje er wel goed vanaf?

See for yourself – en vergeet je overigens ook niet te abonneren op het kanaal. Elke week verschijnen hier de leukste video’s met de laatste tips, tricks & facts op het gebied van seks, lust en liefde.

De Fleshlight nu gratis thuisbezorgd

Wil je hem liever gewoon zelf uittesten? Dan heeft Willie.nl goed nieuws: je kunt de Fleshlight tijdelijk gratis thuisbezorgd krijgen. Mag jij zelf bepalen of je ook denkt dat “je niet dichter bij de realiteit komt dan met dit speeltje.” Bestel hem nu voor 57,95 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *