Ontdekken

Kijktip: First Dates

Liefde is slechts een woord, totdat je iemand ontmoet die hem betekenis geeft.” Wijze woorden van Sergio – maître van het ‘First Dates’ restaurant in Amsterdam, waar singles de liefde van hun leven proberen te vinden.

In het tv-programma ‘First Dates’ volg je de blind dates van jong en oud, homo of hetero en groen of grijs. En ze vinden allemaal plaats in het restaurant van de liefde. Dat levert niet alleen ontroerende, maar ook de meest hilarische beelden op. Van ongemakkelijke stiltes tot een vertederende eerste kus: dit programma heeft het allemaal!

De knapste barman van Nederland

Barman Victor blijft ook niet onopgemerkt. Het zijn echter niet z’n barkunsten, maar zijn azuurblauwe ogen en sympathieke glimlach die hem in één van de meest gewilde mannen op Nederlands grondgebied heeft getoverd. Naar aanleiding van ‘First Dates’ heeft hij zijn eigen YouTube-serie gekregen waarin hij ook op date gaat. En dusver hebben maar liefst 5000 vrouwen zich aangemeld!

Let op: verslavende werking

‘First Dates’ komt oorspronkelijk uit Engeland maar scoort nu ook op Nederlandse bodem. Wekelijks zitten ruim 400.000 kijkers klaar om de ongemakkelijke stiltes en schattige complimenten te volgen. Ook benieuwd geworden? ‘First Dates’ is elke dinsdagavond om half negen op NPO3 te zien. Uitzending gemist? Geen probleem! Je kunt ze namelijk allemaal terugkijken op de website van NPO3. We moeten je wel waarschuwen: het is écht heel verslavend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *