Lust

Jaarlijks Wereldorgasme: kom samen!

Op 22 december is het weer zover: de kortste dag van het jaar is aangebroken. Hoe kan je dan beter je tijd benutten dan door mee te doen met het jaarlijkse Wereldorgasme ? Kom samen! Voor het achtste opeenvolgende jaar word het Global Orgasm for World Peace georganiseerd met als doel dat het een positieve bijdrage kan leveren aan de wereldvrede.

Dagelijks heeft de mensheid gezamenlijk 2,5 miljard orgasmes. Dat is dus ongeveer 100 miljoen orgasmes per uur. Anderhalf miljoen per minuut. De deelnemers over de hele wereld bundelen een keer per jaar deze enorme hoeveelheid positieve energie. Met het ‘Wereldorgasme’ dragen ze bij aan de wereldvrede.

Hoe doe je mee?
Dat kan alleen, met je partner of in groepsverband! Wanneer iedereen om 11:11 (in onze tijdzone) of in hetzelfde etmaal klaarkomt, is het effect het grootst. Op deze manier zeg ook jij ‘JA’ tegen wereldvrede.

Mind the gap
Dit universele symbool staat niet alleen voor het Wereldorgasme. Het staat ook voor alles dat ons als mensen verbindt: wijsheid, mededogen, heelheid & geluk. Hou dit symbool en alles waar het voor staat in je achterhoofd wanneer je je orgasme opdraagt aan de Wereldvrede!

 

Wist je dat ook in orthodoxe religies het orgasme als gebed dient?


Leuke feiten

• Orgasmes zijn gezond
• Geloof het of niet; er waren eerder vibrators te koop dan stofzuigers en strijkijzers
• We krijgen orgasmes via onze geslachtsorganen, maar het centrale zenuwstelsel is de plek waar een orgasme daadwerkelijk plaatsvindt. Orgasmes zijn een totaalervaring waarin zowel lichaam & geest een rol spelen.
• Uit studies is gebleken dat mannen die twee keer per week een orgasme hebben langer leven
• Voor ongeveer 70% van de vrouwen in clitorale stimulering nodig om een orgasme te bereiken;
• 10% van de vrouwen heeft nog nooit een orgasme ervaren.
• Hoewel er niet veel over gesproken wordt, is het orgasme in alle culturen op de wereld een gekoesterde ervaring.

 

 


Willie.nl steunt het initiatief door op 22 december, de kortste dag van het jaar 15 % korting te geven op ALLE sekstoys met de actiecode ‘komsamen’!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *