Lust

De seksweken van NPO3 zijn van start!

Van 2 november tot en met 24 november staat NPO3 geheel in het teken van onze favoriete bezigheid. Je raadt het natuurlijk al… Seks! De kijker krijgt het op alle mogelijke manieren voor de kiezen: van documentaires en films tot series en praatprogramma’s. De tv-kijker wordt geprikkeld, entertaint, en gedwongen over alle facetten van de daad na te denken. Dat is in onze huidige maatschappij namelijk wel zo belangrijk. De seksweken zijn van start!

Van discussieprogramma’s tot series

Zo bespreken Tim Hofman en Geraldine Kemper in ‘Verkracht Of Niet?’ seksueel overschrijdend gedrag, toont Tatum Dagelet in ‘Mag Ik Je Tieten Zien?’ wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie per ongeluk uitlekt en worden in de serie ‘Vieze Film’ drie filmmakers uitgedaagd voor het eerst in hun leven een pornofilm te maken.

Suzanne Kunzeler, netmanager van NPO3 wil jongeren uitdagen om meer over seks na te denken: De #MeToo campagne laat zien dat het belangrijk is om het gesprek te voeren over de vraag wat grensoverschrijdend gedrag is. Met programma’s als ’Verkracht Of Niet?’ en ‘Mag Ik Je Tieten Zien?’ willen we kijkers aanzetten om over die grenzen te praten. Internet en social media hebben seks toegankelijker gemaakt waardoor jongeren meer kijken, maar minder praten over seks. Tijdens de Seksweken willen we discussies op gang brengen, zodat jongeren hun eigen weg hierin kunnen vinden.

Nog meer seks!

Kun je geen genoeg krijgen van het onderwerp seks en denk jij alles erover te weten? Test dan jouw sekskennis in de Seks Test op woensdag 8 op NPO3. Meespelen kan via de NPO3 app. Deze app kun je met één klik op de knop downloaden via de appstore. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *