Algemeen

RIANNE S: Van vrouwen voor vrouwen

Vind je het als vrouw belangrijk dat een seksspeeltje jouw seksualiteit op één lijn plaatst met je fysieke en mentale welzijn? Dan ben je bij RIANNE S aan het juiste adres. Het merk gelooft dat het seksueel welzijn van een vrouw extra aandacht verdient en biedt producten aan die met zorg zijn gemaakt. En dat zie je terug het design: de liefde voor het vrouwelijk welzijn straalt van de vormgeving en de verpakking af. Van vrouwen voor vrouwen, dat is RIANNE S.

RIANNE S ambieert dat iedere vrouw haar seksualiteit kan omzetten in kracht. Rianne Swierstra, oprichtster van het merk, is het levende bewijs hiervan. Zij werd in 2017 uitgeroepen tot het VIVA Zakenwonder en toont hiermee dat vrouwen even krachtig kunnen zijn als mannen.

Rianne S bestellen

De producten van RIANNE S zijn nu verkrijgbaar bij Willie.nl. Elk product straalt warmte uit en spreekt de vrouw op een integere manier aan. Zo komt de mini vibrator in de vorm van een hart, wordt bij de Classique Vibe mini vibrator een superschattig make-up tasje geleverd waarin je hem discreet kunt vervoeren en is de Xena Rabbit Vibrator niet alleen een vibrator die zowel de clitoris als G-spot intens stimuleert, maar ook warmte afgeeft waardoor je nóg heftigere orgasmes beleeft.

Een leuk cadeautje bij elke bestelling

Wil je graag één van de RIANNE S producten uitproberen? Plaats dan nu je bestelling op Willie.nl en ontvang een armband met de tekst ‘she believed she could so she did’ cadeau. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *