Algemeen

EEN CONDOOM MET VLEUGELS? 7 ANTWOORDEN OVER WINGMAN CONDOOMS

Praten over condooms, middenin een vol restaurant, dat wordt weer een topmiddag! Ik ben wat sceptisch over de nieuwe Wingman Condooms – vleugels om een rubber…. Waarom? – Maar laten we het vooral nieuwsgierig noemen. Paul, werkzaam bij Wingman, schuift aan.

HI PAUL, WAAROM HOU JIJ ZO VAN CONDOOMS EIGENLIJK?

“Poeh, lekker rustig inkomen zo… Nou goed, eigenlijk hou ik natuurlijk helemaal niet van condooms, maar wel waar je ze voor gebruikt. Sex is het leukste dat je kunt doen in de slaapkamer, of eigenlijk overal in huis. Het is natuurlijk een keuze en afhankelijk van je situatie of je mét of zonder condoom sex kunt hebben. Maar als het met condoom moet, gebruik ik het liefste een zo dun mogelijk exemplaar dat niet te veel naar latex ruikt en makkelijk om te doen is.”

JA JA, DIT ZOU IK OOK ZEGGEN ALS VERTEGENWOORDI­GER VAN EEN CONDOOMMERK!

“Nee, serieus. In Ne­derland zien we dat veel mensen ook kiezen voor andere vormen van anticonceptie, maar in andere landen is het condoom echt het nummer-één an­ticonceptiemiddel. Het is dan ook het enige mid­del dat je ook tegen SOA’s beschermt.”

WAT IS ER DAN ZO SPECIAAL AAN DE WINGMAN – KOMT ‘IE NAAR JE TOE VLIEGEN?

“Nou, bijna wel! Het Wingman-condoom heeft een clip, de wings, waardoor ‘ie enorm makkelijk aan te brengen is. Wist je dat in tot dertig procent van gebruik er iets mis gaat met een condoom? Dat blijkt uit we­tenschappelijk onderzoek. Het tuitje wordt niet dichtgeknepen, wat boven en onder is tijdens het afrollen is niet altijd goed te zien, het ope­nen van de verpakking gaat mis, het aanbrengen met de hand gaat niet altijd soepel en dat daarbij het condoom scheurt is dan een logisch gevolg. Als mijn auto het 3 op de 10 keer niet zou doen, zou ik ‘m inruilen, maar bij traditionele condooms wordt dit gewoon gevonden. De Wingman lost al deze struggles op.

EN HEB IK DAAR DAN FIJNERE SEX DOOR?

“Ja. Door­dat Wingman makkelijker aan te brengen is, kun­nen we een ultradun condoom gebruiken. Dit voelt heel natuurlijk. Maar, nog belangrijker, het aanbrengen van het condoom gaat gewoon veel sneller en makkelijker. Daardoor blijf je in de flow en verlies je geen aandacht aan het condoom. De lichten kunnen ook uitblijven: je kunt ‘m in het donker en met één hand om doen.”

WAAR KOMT HET IDEE VAN WINGMAN VANDAAN?

De Wingman is ontwikkeld door een aantal ingeni­eurs die uit eigen frustratie over het aanbrengen van een condoom de Wingman hebben bedacht. Het is een product dat volledig in Nederland ont­worpen en bedacht is. Het wordt geproduceerd bij de grootste condoomproducent ter wereld, Karex, in Maleisië, want we willen ultieme kwali­teit en veiligheid.

WAAROM GEBRUIKT NOG NIET IEDEREEN DE WING­MAN?

“Je kunt Wingman online kopen, bij Condoomfabriek.nl. We star­ten binnenkort met een nieuwe commercial op de radio, om iedereen weer te laten weten dat we een nieuwe pay-off hebben en online gaan we veel marketing doen, voorzien van onze nieu­we huisstijl. We staan op het punt om dus weer groots onder de aandacht te komen van ieder­een! En dan willen we natuurlijk dat iedereen weet wat onze pay-off is: Wingman. Real. Easy.”

Wil jij nu ook Wingman Condooms bestellen, ga dan naar de pagina van Wingman op condoomfabriek.nl! Wil je erachter komen hoe je een Wingman condoom precies gebruikt? Bekijk dan deze en deze blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *