Algemeen

Willie.nl steunt Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

Het is 2018 en de westerse wereld lijkt steeds vredelievender te worden. Er wordt gerept over meer zelfontwikkeling, het creëren van een eigen identiteit en bovenal: acceptatie van het individu, precies zoals hij of zij is.

Maar keer op keer blijkt dit een utopie. Geweld jegens mensen die hun eigen persoonlijkheid uitdragen lijkt een steeds groter probleem te worden. Zo steeg in 2017 het aantal meldingen van discriminatie van transgenders met een kwart en werden in april 2018 binnen één maand zeven tieners opgepakt voor anti-homogeweld. Jongens, in wat voor een wereld leven we?!

Alle kleuren van de regenboog

Dat het tijd wordt voor verandering is duidelijk en daarom vieren we op 17 mei de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Er zijn gelukkig al heel veel strijders ons voorgegaan in de genderneutralisatie-discussie en de samenzang tegen anti-homogeweld, en willen natuurlijk ook ons eigen steentje bijdragen. Daarom fleurt Willie.nl hun webshop op met de leukste, open minded seksspeeltjes die letterlijk in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar zijn en voor hem, voor haar of gewoon voor jou:

  • De Classique Vibe Pride mini vibrator: dit wordt je nieuwe best friend. De vibrator heeft maar liefst zeven vibratiestanden en is compleet waterdicht. Je kunt ‘m dus onder de douche en in bad gebruiken, of gewoon meenemen op reis in het regenboogtasje dat je erbij geleverd krijgt – omdat het belangrijk is om trots te zijn op wie je bent.
  • De Colours Pride Edition Dildo: dit is hét speeltje voor hem en haar. Deze dildo is 12,7 centimeter lang en heeft alle kleuren van de regenboog. Dankzij de aderen, eikel en scrotum lijkt hij levensecht en kun je hem ook naar hartenlust gebruiken – op de zuignap of in combinatie met een strap-on harnas.
  • De 210th Pride Box: dit is het allerleukste verrassingspakket voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. Ga niet alleen op ontdekkingstocht dankzij de 25 erotische en uitdagende opdrachten, maar laat je ook insmeren met de massageolie nadat jij hem hebt geblindoekt met de satijnen bondage. Alles kan en alles mag.
  • De Shi / Shi female couple vibrator: er is niks geiler dan op hetzelfde moment klaarkomen en daar zorgt deze vibrator als geen ander voor. Plaats het speeltje tussen jullie poezen en ervaar het scharen als nooit tevoren. En dankzij de draadloze afstandsbediening schakel je gemakkelijk en snel tussen verschillende vibratiestanden.
  • Packer Gear: dit merk is voor de stoere vrouw die wel wat meer vulling in de broek wil. De slappe dildo’s van 10 en 13,5 centimeter zijn in combinatie met een slip-harnas perfect voor het dagelijks gebruik. Of ga eens voor een harde dildo en geniet van je eerste, echte voorbind-ervaring.
  • Dildo’s van Avant: de seksspeeltjes van Avant fleuren je slaapkamer direct op. Ze komen namelijk in de gekste kleuren en meest uiteenlopende vormen. Zo kun je voor de dildo met schuine bolling gaan voor een nóg intensere stimulering van de g-spot, of verwen je jezelf of je partner met een klassieker die zich volledig naar het lichaam vormt. Je kunt de dildo’s overigens niet alleen in combinatie met een voorbind-harnas gebruiken, maar dankzij de stevige zuignap ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben je een robot? *